Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Teşekkür ederim 180 den kastim cok aşırı hizli olmasini istemiyorum anlamindaydi xmax seceneklerimden birisi aslinda ama sizin onerilerinizi alabirimAntalyadayim motorsuz olmuyorArastirmalarim sonucu sunlara ulastim xmax bakim araligi 3000 km ve cok pahali yetkili servisler - aksesuarlari aşırı pahali mesela ruzgar koruma 700 arka bagaj 1500 ayrica grenajlar da cok pahaliymis yakiti ne az ne cok orta karar diye okudum ve izledimArtıları ikinci eli hizli - bagaji nerdeyse cantayla araba kadar - gidişi iyi - yakışıklı makine - bildigim bi kronik sorunu yok gibi - artçı ile seyahatlere cok uygunSiz kullanmis biri olarak benim bu düşüncelerimden yanlis olan veya ekleyip cikarmak istediğiniz bisey varsa seve seve dinlerimiPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Teşekkür ederim 180 den kastim cok aşırı hizli olmasini istemiyorum anlamindaydi xmax seceneklerimden birisi aslinda ama sizin onerilerinizi alabirim
Antalyadayim motorsuz olmuyor
Arastirmalarim sonucu sunlara ulastim xmax bakim araligi 3000 km ve cok pahali yetkili servisler - aksesuarlari aşırı pahali mesela ruzgar koruma 700 arka bagaj 1500 ayrica grenajlar da cok pahaliymis yakiti ne az ne cok orta karar diye okudum ve izledim
Artıları ikinci eli hizli - bagaji nerdeyse cantayla araba kadar - gidişi iyi - yakışıklı makine - bildigim bi kronik sorunu yok gibi - artçı ile seyahatlere cok uygun
Siz kullanmis biri olarak benim bu düşüncelerimden yanlis olan veya ekleyip cikarmak istediğiniz bisey varsa seve seve dinlerim
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.