Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Arkadaşlar önceden bahsettigim gibi yeni kasa icin kapora vermiştik ama bazı nedenlerden dolayı yeni kasayı ertelemiştik.Almiycaz gözüyle bakıyorduk bizde gittik benim araca biliyorsunuz onuda paylaştım 4 gün önce sıfır body kıt taktırdık ama şimdi satacağız bende forumdan baya arayan gördüm özelden yazan arkadaşlarimiz oldu yardımcı olup sizlere verebilirim.Pisi pisine yeni sahibine gitmesin sıfır body kıtİl dışında ki arkadaslarıma kargo ilede yollayabilirim[emoji1303] Hayırlı olsun alcak arkadaşıma Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar önceden bahsettigim gibi yeni kasa icin kapora vermiştik ama bazı nedenlerden dolayı yeni kasayı ertelemiştik.Almiycaz gözüyle bakıyorduk bizde gittik benim araca biliyorsunuz onuda paylaştım 4 gün önce sıfır body kıt taktırdık ama şimdi satacağız bende forumdan baya arayan gördüm özelden yazan arkadaşlarimiz oldu yardımcı olup sizlere verebilirim.Pisi pisine yeni sahibine gitmesin sıfır body kıt
İl dışında ki arkadaslarıma kargo ilede yollayabilirim[emoji1303] Hayırlı olsun alcak arkadaşıma
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.