Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Hocam servisler fazla istiyor ama nerdeyse butun araclar 15000 de bir bakima giriyor, 1200 istese fiyati 800 e gelir 10000 de bir olan bizim araca oranlayinca. Honda bmw mercedesle yarisiyor artik. Ben hayatimda ilk defa benzinli aracin dizelden pahali bakimi oldugunu goruyorum bunlar %200 kar pesindeler 1.5 saat is icin 800 lira kar akil alir gibi degil. Doktor bile gunlugu 800 e filan calisiyor yazik gunah gercekten. Arkadas garantiyi bozmakta hakli beni de gidikliyor ayni dusunce.iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hocam servisler fazla istiyor ama nerdeyse butun araclar 15000 de bir bakima giriyor, 1200 istese fiyati 800 e gelir 10000 de bir olan bizim araca oranlayinca. Honda bmw mercedesle yarisiyor artik. Ben hayatimda ilk defa benzinli aracin dizelden pahali bakimi oldugunu goruyorum bunlar %200 kar pesindeler 1.5 saat is icin 800 lira kar akil alir gibi degil. Doktor bile gunlugu 800 e filan calisiyor yazik gunah gercekten. Arkadas garantiyi bozmakta hakli beni de gidikliyor ayni dusunce.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.