Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Orjinal parçayı nereden bulup kullanıyormuş? Palavra onlar. Hava filtresi, yağ filtresi zaten 300 lira civarında, o ustaya - ustam madem kullanacağın parçalar orjinal o zaman ben yetkili servisten alayım parçayı parasını sen öde, sanada ekstra 50 tl vereyim parça karı diye- söyle bakalım kabul edecek mi?Bende sırf bu tarz yalancılar yüzünden yetkili servis kampanyası olduğunda gidiyorum servise yıl içinde.2 gün önce vw bora otomatik aracımı servisr götürecektim ama vakit sıkıntım oldu. Acil kendim hallettim ama sadece yağ, antifreeze ve 2 filtre.5 lt 10w-40 castrol3 lt antifreezeHava filtresiYağ filtresiFiltreler yan sanayi toplam 230 lira.SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orjinal parçayı nereden bulup kullanıyormuş? Palavra onlar. Hava filtresi, yağ filtresi zaten 300 lira civarında, o ustaya - ustam madem kullanacağın parçalar orjinal o zaman ben yetkili servisten alayım parçayı parasını sen öde, sanada ekstra 50 tl vereyim parça karı diye- söyle bakalım kabul edecek mi?
Bende sırf bu tarz yalancılar yüzünden yetkili servis kampanyası olduğunda gidiyorum servise yıl içinde.
2 gün önce vw bora otomatik aracımı servisr götürecektim ama vakit sıkıntım oldu. Acil kendim hallettim ama sadece yağ, antifreeze ve 2 filtre.
5 lt 10w-40 castrol
3 lt antifreeze
Hava filtresi
Yağ filtresi
Filtreler yan sanayi toplam 230 lira.
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.