Konuya cevap cer

Hondaların uzun gitmesinin sebebi bakımlarının sık olması ngk kendi sitesinde en fazla 60 bin km ömür diyor siz nasıl 100 bin buldunuz anlamadım ki sıkışık trafikte yada rolantide buji çalışıyor siz km yapmasanız bile 50 bin normal aracınızı LPG değilde benzinde kullanıyorsanız 120 bin km de buji değişir burada sorun LPG dir siz bujileri zamanında değişim yapmazsanız hemen değil sonradan sorunlar çıkacaktır bunlar subab erimesi ve bobinlerin ömrülerini tamamlaması fd6 aracım 2006 model hala servise gider ve ömrü tamamlayan parçalar harici sorun çıkmadı normalde fd6 ların ve fb7 bobin sorunu kronik derler ama değil millet bujileri değişmiyor değişmediği için bobinlere fazladan yük biner yük bindiğinde ise ömrünü daha kısa sürede tamamlar ömrünü tamamlayan parçalarım ise bujiler gergi kütüğü v kayışı z rot ve ön cam çıtaları şanzıman yağı fren hidrolik ve fren balataları disler bile hala fabrikanın taktığı gibi duruyor hiç torna olmadı 2013 ten beri aracı kullanıyoruz araç 2012 ten beride LPG li bakımları servis kılavuzundaki yaparsanız araç uzun ömürlü olur al sat yapıyor iseniz vicdanızla alakalı yağ konusunda ve polen konusunda baskı yapın orjinal kullanacaksınız diye ve görmek istediğinizi söyleyin ben hep böyle yapıyorum daha bir sorun görmedim çıkan parçaları ve takınlan parçaları da istiyorum diyin

SM-A715F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri