Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Merhabalar...yazdıklarınıza cevap olarak1.Şanzuman yağı ve filtresini (2 yıl yada 40.000 km de bir değişim) Ben 40.000 km yi baz alıyorum benim düşüncem....2.İridyum Bujileri (LPG li araçlarda 60-80.000 km de bir, Benzinli araçlarda 120.000 km de bir)3.Rutin motor yağ ve filtreleri değiştirin çünkü önemli....(10.000 km de bir)4.Subap ayarı size kalmış...sürüş konforunuzu bozan durum yoksa, yapılmayabilir. (40-50.000 km de bir)5.Benzin filtresi ve depo içi benzin pompası size kalmış, değiştirilmeyebilir...Tecrübeme binaen söylüyorum 8/10 yıl ortalama sorunsuz gidiyor..Yazdığım ilk 3 maddeyi kesinlikle yaptırın...SaygılarSon karar tabiki sizin...Saygılar
Merhabalar...yazdıklarınıza cevap olarak
1.Şanzuman yağı ve filtresini (2 yıl yada 40.000 km de bir değişim) Ben 40.000 km yi baz alıyorum benim düşüncem....
2.İridyum Bujileri (LPG li araçlarda 60-80.000 km de bir, Benzinli araçlarda 120.000 km de bir)
3.Rutin motor yağ ve filtreleri değiştirin çünkü önemli....(10.000 km de bir)
4.Subap ayarı size kalmış...sürüş konforunuzu bozan durum yoksa, yapılmayabilir. (40-50.000 km de bir)
5.Benzin filtresi ve depo içi benzin pompası size kalmış, değiştirilmeyebilir...Tecrübeme binaen söylüyorum 8/10 yıl ortalama sorunsuz gidiyor..
Yazdığım ilk 3 maddeyi kesinlikle yaptırın...Saygılar
Son karar tabiki sizin...Saygılar
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.