Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ynt: Abilerimizden Nasihat Zamanı Lutfen Buyrun Ynt: Abilerimizden Nasihat Zamanı Lutfen Buyrun [quote author=Andac96 link=topic=640.msg10477#msg10477 date=1408021375]Ya bi ayağım sanayide o konuda sıkıntım yok oto yıkama dukkanım var sanayide crx uğraştırıcak gibi turbo turbo dediğimede bakmayn yani ciğerli bi vtec gucu uretsin istiyorum hepsi bu ben şeyi merak ettim neden delsol değilde vti civic ? Aralarındaki fark ne ? Civic herkezde var delsol pek yok çok yakışıklı ve guçlu diye biliyorum neden vti ? Goruşleerin çok teşekkür ederim değerli abim, kardeşim
Ynt: Abilerimizden Nasihat Zamanı Lutfen Buyrun
[quote author=Andac96 link=topic=640.msg10477#msg10477 date=1408021375]
Ya bi ayağım sanayide o konuda sıkıntım yok oto yıkama dukkanım var sanayide crx uğraştırıcak gibi turbo turbo dediğimede bakmayn yani ciğerli bi vtec gucu uretsin istiyorum hepsi bu ben şeyi merak ettim neden delsol değilde vti civic ? Aralarındaki fark ne ? Civic herkezde var delsol pek yok çok yakışıklı ve guçlu diye biliyorum neden vti ? Goruşleerin çok teşekkür ederim değerli abim, kardeşim
Daha yeni bir model daha çok koltuk ve daha sorunsuz bir araç olduğundan tercih sebebi vti
[/QUOTE]
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.