Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Hocam, cross climate lastikleri ben kullanmadığım için kesin bir şey söyleyemem ama, siz yinede bir kontrol ettirin isterseniz. Ben de lastikleri 2 sene önce değiştireceğim zaman croos climate niyetlenmiştim ama aşağıda örneklerini gönderdiğim şekilde çok sayıda şikayet ile web"te karşılaştığım için vazgeçip, direk yaz lastiği primacy 4 almıştım, çok ta memnunum şu an. Lastikler çok eski olmasa da, şikayetleri görünce şüphe uyandırıyor.[ATTACH=full]264401[/ATTACH][ATTACH=full]264402[/ATTACH]iPad cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hocam, cross climate lastikleri ben kullanmadığım için kesin bir şey söyleyemem ama, siz yinede bir kontrol ettirin isterseniz. Ben de lastikleri 2 sene önce değiştireceğim zaman croos climate niyetlenmiştim ama aşağıda örneklerini gönderdiğim şekilde çok sayıda şikayet ile web"te karşılaştığım için vazgeçip, direk yaz lastiği primacy 4 almıştım, çok ta memnunum şu an. Lastikler çok eski olmasa da, şikayetleri görünce şüphe uyandırıyor.
[ATTACH=full]264401[/ATTACH]
[ATTACH=full]264402[/ATTACH]
iPad cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.