Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Arkadaşlar ustaya götürdüm Devirdaim söküldü sağlam geri taktıkTermostat değişti deneme için yol yaptık yolda hararet normal zorlamamıza şıkıştırmamıza rağmen ışıklarda durduk durmamız la hararet yaptıEn son fan açmıyor dan şüphelendik fan müşürü değişti aracı 6 7 bin devirde zorlaya zorlaya sürdük durduk herşeyi yaptık hararet normalKomple antifriz de değiştim castrol koyduk mavi renk 3%1 oranında antifriz su olarakYağ eksikti arabada yağ ışığı yaktı niye yaktı bilmiyorum yağ bakımı da yaptım 5 bin kilometre varken şuan takipte yim aracı gözüm hararetteiPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Arkadaşlar ustaya götürdüm Devirdaim söküldü sağlam geri taktık
Termostat değişti deneme için yol yaptık yolda hararet normal zorlamamıza şıkıştırmamıza rağmen ışıklarda durduk durmamız la hararet yaptı
En son fan açmıyor dan şüphelendik fan müşürü değişti aracı 6 7 bin devirde zorlaya zorlaya sürdük durduk herşeyi yaptık hararet normal
Komple antifriz de değiştim castrol koyduk mavi renk 3%1 oranında antifriz su olarak
Yağ eksikti arabada yağ ışığı yaktı niye yaktı bilmiyorum yağ bakımı da yaptım 5 bin kilometre varken şuan takipte yim aracı gözüm hararette
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.