Acil yardim ( bu nedir ?)

Ad Soyad
Ufuk hoca
Aracınız
Civic FD6 2007
Radyator kapagini acinca boyle pihti halimda antifiriz heryeri kapagin her yerini sarmis ve tikamis. Neden olmus olabilirA07C13B6-7159-4408-A5E4-E5DAC3A25D3B.jpeg

Aracınız
Civic FD6 2009
Oksitlenmeye benziyor. Yakın zamanda araca antifiriz vs koydunuzmu. Sahte antifiriz durumu olabilir ama emin değilim. Daha çok akü kutup başındaki oksitlenmeye benziyor. böyle birşeyin radyatörde olduğunu hiç görmedim.

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Radyator kapagini acinca boyle pihti halimda antifiriz heryeri kapagin her yerini sarmis ve tikamis. Neden olmus olabilirEkli dosyayı görüntüle 272574
Geçmiş olsun hocam, iki farklı antifriz eklendi ise tepkimeye girmiş olabilir. Köpürmede bir işarettir. Sistemi temizleyip arıtma suyu ekleyip havası alınıp. Günlük kullanın. Su seviye kontrolü yapın. Her şey normal ise sonra antifriz ve saf su ile yenilenir. Havalar çok soğumadan halletmenizi öneririm.

Ad Soyad
Ufuk hoca
Aracınız
Civic FD6 2007
Geçmiş olsun hocam, iki farklı antifriz eklendi ise tepkimeye girmiş olabilir. Köpürmede bir işarettir. Sistemi temizleyip arıtma suyu ekleyip havası alınıp. Günlük kullanın. Su seviye kontrolü yapın. Her şey normal ise sonra antifriz ve saf su ile yenilenir. Havalar çok soğumadan halletmenizi öneririm.
Teşekkürler Ahmet bey sanayide temizlendi Allah dan hararet yapmamış

Geri