Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
2017 Model Civic sahibiyim. Kendisiyle 4 yılı devirdik 4,5 yıl oldu. Yeri geldi askere gittim geldim aylarca çalışmadı araba.4.5 yıldır hala üzerindeki orjinal aküsü duruyor. Bir kere olsun Marş almama takviye vs yapmadık. ( ama değişim vakti geldi gibi bakacağız ) şuanlık hala çalışıyor.Şimdi burda benim gördüğüm olay "Modifiye".Aracın altına kıçına başına takılan bir ufacık led bile aküyü bitirmeye yetiyor. Aracın orjinal bütünlüğünü bozacak en ufak bir tesisat, far, lamba, led, ses sistemi, 3.parti navigasyon cihazı vs her şey akülüyü bitirebilir.2018 Model led modifiyeli arabası olan arkadaşımın bu 3. Akü değiştirmesi Aynı arabayı kullanıyoruz. Bana diyor senin akü niye bitmiyor dedim benim araba pavyon gibi değil
2017 Model Civic sahibiyim. Kendisiyle 4 yılı devirdik 4,5 yıl oldu. Yeri geldi askere gittim geldim aylarca çalışmadı araba.
4.5 yıldır hala üzerindeki orjinal aküsü duruyor. Bir kere olsun Marş almama takviye vs yapmadık. ( ama değişim vakti geldi gibi bakacağız ) şuanlık hala çalışıyor.
Şimdi burda benim gördüğüm olay "Modifiye".
Aracın altına kıçına başına takılan bir ufacık led bile aküyü bitirmeye yetiyor. Aracın orjinal bütünlüğünü bozacak en ufak bir tesisat, far, lamba, led, ses sistemi, 3.parti navigasyon cihazı vs her şey akülüyü bitirebilir.
2018 Model led modifiyeli arabası olan arkadaşımın bu 3. Akü değiştirmesi Aynı arabayı kullanıyoruz. Bana diyor senin akü niye bitmiyor dedim benim araba pavyon gibi değil
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.