Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Hocam 45 A mı ? 55 A mı ? Sorusunun cevabı çok fark etmez ..Önemli olan aracın üzerinde fabrikasyon takılan (42A ) Akü den düşük olmaması....Gerisi maliyet hesabına girer..Her üründe olduğu gibi sıfır alınan ürün işi şans işidir...Aldığın akünün şekli önemli yerine cuk oturması da önemlidir...Zarar görmemesi açısından...Önceki aracım Fb7 idi...42 A bulamadığım için 55A yada 60A İnci akü takmıştım...ve hiç bir sorun yaşamamıştım...3 yıl binip satmıştım Fb7 yi..Benim kendi düşüncemdir Akü sıralamam1.Varta2.İnci3.MutluKarar sizin saygılar..
Hocam 45 A mı ? 55 A mı ? Sorusunun cevabı çok fark etmez ..Önemli olan aracın üzerinde fabrikasyon takılan (42A ) Akü den düşük olmaması....Gerisi maliyet hesabına girer..Her üründe olduğu gibi sıfır alınan ürün işi şans işidir...Aldığın akünün şekli önemli yerine cuk oturması da önemlidir...Zarar görmemesi açısından...
Önceki aracım Fb7 idi...42 A bulamadığım için 55A yada 60A İnci akü takmıştım...ve hiç bir sorun yaşamamıştım...3 yıl binip satmıştım Fb7 yi..
Benim kendi düşüncemdir Akü sıralamam
1.Varta
2.İnci
3.Mutlu
Karar sizin saygılar..
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.