Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Geçmiş olsun hocam. O kadar kısa bir sürede akünün bu tarz hareket etmesi normal değil. Ben kaçak olabilme ihtimalini düşünürdüm. Yada içeriden birşeyler açık kalmış da olabilir.Yeni yaşadığım tecrübem. İç aydınlatmadan biri açık kalmış. 2 gün geçti. Araç kapısını manuel açtım. Takviye ile hemen çalıştı. Çalıştıktan sonra sanayiye gittim. 15 kilometre veya yarım saat çalışma ile akü hemen kendisine geldi. Herhangi bir ek işlem yapmadık. Akü kendine gelesiye kadar motor rölantiyi yüksek tuttuğunu farkettim.Servis akü ile nasıl bir işlem yaptı?Yükleme testi yapıp, şarj voltajı kontrol edilmeli.
Geçmiş olsun hocam. O kadar kısa bir sürede akünün bu tarz hareket etmesi normal değil. Ben kaçak olabilme ihtimalini düşünürdüm. Yada içeriden birşeyler açık kalmış da olabilir.
Yeni yaşadığım tecrübem. İç aydınlatmadan biri açık kalmış. 2 gün geçti. Araç kapısını manuel açtım. Takviye ile hemen çalıştı. Çalıştıktan sonra sanayiye gittim. 15 kilometre veya yarım saat çalışma ile akü hemen kendisine geldi. Herhangi bir ek işlem yapmadık. Akü kendine gelesiye kadar motor rölantiyi yüksek tuttuğunu farkettim.
Servis akü ile nasıl bir işlem yaptı?
Yükleme testi yapıp, şarj voltajı kontrol edilmeli.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.