Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Fb7 AküUzun yol yaptığımda genelde kırıkkale üzerinden denk geliyor (çorum-samsun olunca), Aküyüde kırıkkale oto sanayide ismini şu anda hatırlamadığım bir akücüden aldım. Ankarada birkaç yere sormuştum 240 demişlerdi, kırıkkalede geçen yazın yakıt aldıktan sonra bi arkadaşa uğramak için otosanayiye gitmiştim, akücü görünce acaba burda fiyat nasıldır diye sordum, adamda 160 dedi direk, bende süper alayım hemen diyince elimde yok eylülde anca gelir dedi. Bende eylülde uğrar alırım nasıl olsa sürekli uzun yola çıkıyorum dedim, satıcı da ok demişti, eylülde gidince adam tabiki hatırlamadı [emoji4] eylülde direk 200 dedi bende pazarlıkla 190a taktırdım çıktım. Açıkçası olay bayağı tuhaf benim açımdan da [emoji4]
Fb7 Akü
Uzun yol yaptığımda genelde kırıkkale üzerinden denk geliyor (çorum-samsun olunca), Aküyüde kırıkkale oto sanayide ismini şu anda hatırlamadığım bir akücüden aldım. Ankarada birkaç yere sormuştum 240 demişlerdi, kırıkkalede geçen yazın yakıt aldıktan sonra bi arkadaşa uğramak için otosanayiye gitmiştim, akücü görünce acaba burda fiyat nasıldır diye sordum, adamda 160 dedi direk, bende süper alayım hemen diyince elimde yok eylülde anca gelir dedi. Bende eylülde uğrar alırım nasıl olsa sürekli uzun yola çıkıyorum dedim, satıcı da ok demişti, eylülde gidince adam tabiki hatırlamadı [emoji4] eylülde direk 200 dedi bende pazarlıkla 190a taktırdım çıktım. Açıkçası olay bayağı tuhaf benim açımdan da [emoji4]
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.