Konuya cevap cer

Benim sıfır aracım yazın sıcaklarda 2 defa bitirdi sebebi aracı hiç kullanmamdı Akü ömrü sizin kullanım tarzı ve markalarla alakalı ben Eski aracıma mutlu akü aldım herhalde 4 seneyi devirecek yada daha uzun bir süre oldu daha tık yok akü ölçümü yaptırdım oradakiler söyledi ömrünü tamamlamak üzere olduğunu evet eskisi gibi firmalar kaliteli üretim yaptıklarını düşünüyorum bende lakin size önerdiğim akü eski tip bakım gerektiren aküler bu aküleri araştırmanızı tavsiye ederim tam isimleri aklımda kalmadı vede şuan talep var mı üretiliyor mu bilmiyorum ama illaki bulursunuz 20 TL ye şu zamlardan sonra şarj yaptırmanız herhalde pek mümkün olmayacaktır bununda sebebi akü değil elektrik ücretleridir akü yeşil gösteriliyor diyorsanız bilmeniz gerekirki o ışık sağlıklı bir bilgi vermez sadece tek bir hücre hakkında bilgi verir Akücü değilim okuduğum bölüm elektrik ve elektronik bu arada aküde önemli olan amperi değil marş gücüdür amper sadece kapasitesini gösterir bunu şöyle izah edeyim aracı çalıştırmadan 45 amper akü ile 5 saat radyo dinlersiniz ama 55 amper ile 7 saat fark budur marş güçleri eşit olan aküler için misal verdim

SM-A715F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri