Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Hocam bende16 yıldır Mühendisim. Akülerin eski kalitesi yok. 10 sene giden akü artık hiç yok. Eski opelimde 6 yıla yakın varta gri kullandım ama aynı aküyü bu araca sığdıramadım, tablayı söküp değişmeli, uçlar kısa kalıyor ek yapılmalı. Yeri çok dar. Nerde siftah parasına 4-5 senede bir şarj edilip kullanılan aküler?Bu arada akünün içi kurşun kaynıyor, amatör olarak açılıp tamir edilmemelidir, atıp o işi ciddiyetle yapan dönüşüme verilmeli. Kuru aküce gördük, bakıma gerek olmayanıda gördük, kullan at mantığı artık.SM-G930F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hocam bende16 yıldır Mühendisim. Akülerin eski kalitesi yok. 10 sene giden akü artık hiç yok. Eski opelimde 6 yıla yakın varta gri kullandım ama aynı aküyü bu araca sığdıramadım, tablayı söküp değişmeli, uçlar kısa kalıyor ek yapılmalı. Yeri çok dar. Nerde siftah parasına 4-5 senede bir şarj edilip kullanılan aküler?
Bu arada akünün içi kurşun kaynıyor, amatör olarak açılıp tamir edilmemelidir, atıp o işi ciddiyetle yapan dönüşüme verilmeli. Kuru aküce gördük, bakıma gerek olmayanıda gördük, kullan at mantığı artık.
SM-G930F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.