Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
merhaba,1.3 multijet albea , 1.6 fiat marea kullanımından sonra 2016 civic eco elegance otomatik aldım 2 hafta önce. iki aracımıda severek kullandım ama civic bir başka. eskiyi aratmaz. dizelin tork avantajı var evet, civic kalkışta yavaş kalıyor, ondan sonrası size kalmış eğerki yüklenirseniz tatmin eder. ben aldığıma pişman değilim çok güzel araba.bayramda köye gittim memleket yolları rampadır ama sıkıntı yaşamadım. kağnı gibi hissettirmez kesinlikle. konfor ve kalitesi lineayı çabuk unutturur size
merhaba,
1.3 multijet albea , 1.6 fiat marea kullanımından sonra 2016 civic eco elegance otomatik aldım 2 hafta önce. iki aracımıda severek kullandım ama civic bir başka. eskiyi aratmaz. dizelin tork avantajı var evet, civic kalkışta yavaş kalıyor, ondan sonrası size kalmış eğerki yüklenirseniz tatmin eder. ben aldığıma pişman değilim çok güzel araba.bayramda köye gittim memleket yolları rampadır ama sıkıntı yaşamadım. kağnı gibi hissettirmez kesinlikle. konfor ve kalitesi lineayı çabuk unutturur size
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.