Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Cumartesi taktırdım hocam KYB Excel-G marka 4 tane. Orjinal performansını aratmıyor. Yaklaşık 400km yol yaptım. Çukurları absorbe edişi, otobanda konforu, yol tutuşu güzel. Tavsiye ederim. Orjinal markasının [USER=326]@m2hamid[/USER] hocamın dediği gibi maalesef disbiritörü yok ve ülkemizde bulunması zor. O yüzden KYB öneririm. Ki zaten bilindik ve kaliteli bir marka, firmanın söylediğine göre “dünyadaki her 5 otomobilin birinin orijinal ekipman tedarikçisidir”.iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Cumartesi taktırdım hocam KYB Excel-G marka 4 tane. Orjinal performansını aratmıyor. Yaklaşık 400km yol yaptım. Çukurları absorbe edişi, otobanda konforu, yol tutuşu güzel. Tavsiye ederim. Orjinal markasının [USER=326]@m2hamid[/USER] hocamın dediği gibi maalesef disbiritörü yok ve ülkemizde bulunması zor. O yüzden KYB öneririm. Ki zaten bilindik ve kaliteli bir marka, firmanın söylediğine göre “dünyadaki her 5 otomobilin birinin orijinal ekipman tedarikçisidir”.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.