Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Hocam anahtarsiz giris fc5 de var diye biliyorum, 1-2 yilda aku bitmez garantiden degisim yapabilirsiniz aslinda onu bi deneyin derim. Akunun garantisi yoksa, Aku sarf malzeme garantiyi bozmamasi lazim, icinize uhde dusecekse akuyu sarj ettirip servistede degisebilirsiniz(bunu servise soylemeyin tabi). Servisi arayip bilgi de alabilirsiniz sanmiyorum garantiyi bozacaklarini. Hatta biraz daha yuksek amperli kullananlar vardi kisin gec mars aldigi icin ama onu kabul etmez tahminimce servis, daha net bilgi veren olur. Ama bi servisi arayin derim cunku akunun en az 2 yil garantisi vardir. Sorarsalar da 1 haftadan uzun sure binmediginiz oluyor mu diye hayir deyin yoksa uzun sure beklemeden bitmistir derler.iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hocam anahtarsiz giris fc5 de var diye biliyorum, 1-2 yilda aku bitmez garantiden degisim yapabilirsiniz aslinda onu bi deneyin derim. Akunun garantisi yoksa, Aku sarf malzeme garantiyi bozmamasi lazim, icinize uhde dusecekse akuyu sarj ettirip servistede degisebilirsiniz(bunu servise soylemeyin tabi). Servisi arayip bilgi de alabilirsiniz sanmiyorum garantiyi bozacaklarini. Hatta biraz daha yuksek amperli kullananlar vardi kisin gec mars aldigi icin ama onu kabul etmez tahminimce servis, daha net bilgi veren olur. Ama bi servisi arayin derim cunku akunun en az 2 yil garantisi vardir. Sorarsalar da 1 haftadan uzun sure binmediginiz oluyor mu diye hayir deyin yoksa uzun sure beklemeden bitmistir derler.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.