Konuya cevap cer

2015 model otomatik aracımdaki anlık tekleme sorununu en sonunda çözmüş bulunmaktayım arkadaşlar. Öncelikle eco olan fb7 kasa aracların kesinlikle ilk olarak pipo sistemine dönüştürülmesi yada lpg enjektorlerinden giden hortumların kısaltılarak en yakın yerden giriş yaptırılması gerekiyor. fb7 lerdeki orjinal halindeki enjektör hortumlarının uzunluğu olması gerekenin yaklaşık 2 katı uzunluğunda bu 1. sorun. bu işlem yapıldıktan sonra mutlaka aracınıza subap ayarı yaptırın eğer km çok düşük değilse ben 40 km de yaptırdım. daha sonra  yapılacak son iş AFR ayarını işin uzmanı olan birine yaptırmak. Ben samsun ilinde Erimler Otogaz da barış ustaya yaptırdım ve yaklaşık 250 km yol yaptım tekleme hiç olmadı. eskiye göre çok çok iyi durumda şuan araç. kısaca önce fiziksel işlem gerekli özellikle eco olan modeller için. Ancak benzinli olarak alınıp dışarıda lpg montajı yapılan araçlarda çok fazla fiziksel sorun olmuyor. güzel bir yol ayarı ile tekleme konusu çozülüyor. AFR ayarı yaptırmak isteyenler İnternet araştırıp ilgili kişilere ulaşabilirler. LPG li bütün araçlara afr ayarı şart.. SLM

Geri