Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Hocam açıkçasi fakir karışım sorununu hallettik diye bakıyorum çünkü son ayarlardan sonra arıza yakmadi.Ama bu silkeleme veya tekleme konusu hafiften yapiyor gibiydi , mesela 50 ile giderken birden hickiriyormus gibi oluyordu. Ama bugün yolda felaketti.Sorunumun lpg mi yoksa ateslemeden mi oldugunu anlamak için yarın önce Honda Sinan'a gideceğim nasipse.Bobin değişimi olur da yine düzelmezse honda servise gidip lpg incelemesini yaptiracagim.Hala duzelmezse ne halt edecegim gercekten bilmiyorum.Koskoca Sakarya'da brc sistemine baglanabilen iki yer var biri Honda Sandıkçı, diğeri Yeşilyurt otogaz.Bu durum için çözüm öneriniz var mi?
Hocam açıkçasi fakir karışım sorununu hallettik diye bakıyorum çünkü son ayarlardan sonra arıza yakmadi.
Ama bu silkeleme veya tekleme konusu hafiften yapiyor gibiydi , mesela 50 ile giderken birden hickiriyormus gibi oluyordu. Ama bugün yolda felaketti.
Sorunumun lpg mi yoksa ateslemeden mi oldugunu anlamak için yarın önce Honda Sinan'a gideceğim nasipse.
Bobin değişimi olur da yine düzelmezse honda servise gidip lpg incelemesini yaptiracagim.
Hala duzelmezse ne halt edecegim gercekten bilmiyorum.
Koskoca Sakarya'da brc sistemine baglanabilen iki yer var biri Honda Sandıkçı, diğeri Yeşilyurt otogaz.
Bu durum için çözüm öneriniz var mi?
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.