Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ynt: Arabama CarpmislarYnt: Arabama Carpmislar[quote author=avansis link=topic=695.msg11418#msg11418 date=1409648409]Geçmiş olsun..Plaka almak pek ise yararmı bilmiyorum polis tutanağında şahit olması belki is görür ama büyük ihtimalle baya koşturmanız gereke bilir malesef.
Ynt: Arabama Carpmislar
[quote author=avansis link=topic=695.msg11418#msg11418 date=1409648409]
Geçmiş olsun..
Plaka almak pek ise yararmı bilmiyorum polis tutanağında şahit olması belki is görür ama büyük ihtimalle baya koşturmanız gereke bilir malesef.
Acikcasi polis pek ilgilenmedi.Istersen dava acabilirsin diyorlar.Dava acsak bile adam reddedecek carpmadim diyecek.Sahitleri bul bulabilirsen o zaman.telefonlari var ama tutanakta sahit yazilmaz dedi polis yada bizi sallamadi.Tesaduf bir kaportaci vardi kaza yerinde.200 tl kadar masrafi var dedi.Gerci sag kisimda tirnaklar cikmisti ben arabayi oyle gorunce hafif dokundum aptallastim yerine oturdu tirnaklar.Ankaraya donuce bakalim bi kac yere soracagiz.sokme takma olur mecburen gibime geliyor o da maliyeti arttirir...
[/QUOTE]
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.