Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Geçmiş olsun.Ben de geçenlerde aracımı yıkamaya verdim. Öncesinde yakından su tutmamaları gerektiğini tembihlememe rağmen aracımı teslim almaya biraz erken gittim ve çok yakından basınçlı su tuttuklarına şahit oldum. Ardından, sağ arka kapıda görseldeki küçük boya kalkması dikkatimi çekti. Bu küçük hasar taş sıçraması sonucu da oluşabilecek bir şey, ancak tırnağımla hafifçe dokunduğumda kolayca boya kalktı ve doğal olarak bu durumun yıkama esnasında oluştuğunu ya da en azından taş sıçramış bu alanda basınçlı su yüzünden boyanın daha kolay kendini bıraktığını düşündürdü. Hani sakınılan göze çöp batar derler ya, aynen o hesap. Yetkiliyi çağırıp daha dikkatli olmaları konusunda uyardım, ispatı pek de mümkün bir durum olmadığından ücreti ödeyip ayrıldım oradan.Sonra arkadaşlar, bu küçük noktayı gözümde öyle büyütmüşüm ki o sinirle yıkamacının otoparkından çıkarken yerdeki yükseltiyi fark etmedim ve tamponda kocaman bir hasar oluştu.Daha ilk yıkamada anladım ki aracın boyası gerçekten çok naif, siz siz olun aracınızı gözünüzün önünde yıkatın, basınçlı yıkamalardan uzak durun, mecbur kalırsanız basınçlı suyu uzaktan tutun. En sık yaptığımız hatayı yapmayın, aracın kirini basınçlı suyla çıkarmaya çalışmayın, amacınız sadece durulamak olsun.
Geçmiş olsun.
Ben de geçenlerde aracımı yıkamaya verdim. Öncesinde yakından su tutmamaları gerektiğini tembihlememe rağmen aracımı teslim almaya biraz erken gittim ve çok yakından basınçlı su tuttuklarına şahit oldum. Ardından, sağ arka kapıda görseldeki küçük boya kalkması dikkatimi çekti. Bu küçük hasar taş sıçraması sonucu da oluşabilecek bir şey, ancak tırnağımla hafifçe dokunduğumda kolayca boya kalktı ve doğal olarak bu durumun yıkama esnasında oluştuğunu ya da en azından taş sıçramış bu alanda basınçlı su yüzünden boyanın daha kolay kendini bıraktığını düşündürdü. Hani sakınılan göze çöp batar derler ya, aynen o hesap. Yetkiliyi çağırıp daha dikkatli olmaları konusunda uyardım, ispatı pek de mümkün bir durum olmadığından ücreti ödeyip ayrıldım oradan.
Sonra arkadaşlar, bu küçük noktayı gözümde öyle büyütmüşüm ki o sinirle yıkamacının otoparkından çıkarken yerdeki yükseltiyi fark etmedim ve tamponda kocaman bir hasar oluştu.
Daha ilk yıkamada anladım ki aracın boyası gerçekten çok naif, siz siz olun aracınızı gözünüzün önünde yıkatın, basınçlı yıkamalardan uzak durun, mecbur kalırsanız basınçlı suyu uzaktan tutun. En sık yaptığımız hatayı yapmayın, aracın kirini basınçlı suyla çıkarmaya çalışmayın, amacınız sadece durulamak olsun.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.