Kullandığınız bir marka veya model var mı hocam, go pro falan var sanırım onların şarjı ne kadar gider bilmiyorum açıkçası. Dediğiniz gibi kablolu olacak öyleyse.Ayrıca kablosuz araç içi kamera yok ama aksiyon kamerası kullanabilirsiniz. O da şarjlı habire şarj etmeniz gerek
FIG-LX1 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Go pro araç kamerası tadı vermez hepsinin işlevi ayrı. Ben xiaomi yi araç kamerası kullanıyorum. 2K 60fps çekim yapıyor. Şerit takip sistemi ve çarpışma uyarısı da var. Adac diye geçiyor bu özellikler. Cepten bağlanıp videoları izleyebilir ve istediğinizi anında paylaşabilirsiniz (WhatsApp Facebook vb) kabloyu da tavan ve A sütunundan geçirip kontak kablosuna bağlayınca ortada kablo falanda kalmıyor. 64gb destekliyor. 1080 p yaparsanız ki yeterli 8 saat kayıt yapıyor.Kullandığınız bir marka veya model var mı hocam, go pro falan var sanırım onların şarjı ne kadar gider bilmiyorum açıkçası. Dediğiniz gibi kablolu olacak öyleyse.
Jado d330 kullanıyorum ön ve arka iç kamera
> Tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız memnun oluruz.Merhaba arkadaşlar araç içi kamera önerisi istiyorum fakat kablo karmaşasını pek sevmiyorum kablosuz araç içi güzel görüntü sunan kamera önerisi olan var mı ?
Bu ürün sanırım hocam. TR de var mı? Varsa en ucuz fiyat nasıl olur montaj dahil. kayıt ne kadar sürüyor. Kayıt süresi en 12 saat olsa iyi olur, 24 saat çok daha iyi.VVCAR D530 araba dvr'ı kamera 4K + 1080P WIFI hızlı N GPS Dashcam Dash kamera araba kayıt kamera süper gece vizyon hediye 32G kart - AliExpress Automobiles & Motorcycles
VVCAR D530 araba dvr'ı kamera 4K + 1080P WIFI hızlı N GPS Dashcam Dash kamera araba kayıt kamera süper gece vizyon hediye 32G kart ürününü Aliexpress'den US $90.74 - 140.65 karşılığında satın alın. Daha fazla Automobiles & Motorcycles, Car Electronics ve Car Video Surveillance ürün bulun. ✓Dünya...tr.aliexpress.com
Facebook'a Giriş Yap
Arkadaşlarınla, akrabalarınla ve tanıdıklarınla paylaşımda bulunmaya ve bağlantı kurmaya başlamak için Facebook'a giriş yap.www.facebook.com
Bu grupta yönetici Aykut ezer var, ayrıca incelemelerini paylaştığı site yapmış. Bi inceleyin isterseniz, ben teknik olarak anlamıyorum. Buradaki paylaşımları takip ederek almıştım.
İndirim kuponları paylaşıyor bazen.
64 GB hafıza kartı destekliyor, kayıt kaç saat yapıyor bilmiyorum, park halinde kayıt yapması içinde kablosunu aldım ancak akü amperi küçük diye montajı henüz yapmadım.
Cakmakliktan kullanıyorum montajı kendim yaptım.
Ben bangood dan almıştım Ocak veya Şubat ayında tam set 334 TL ye, (hafıza kartı hariç)
Çekimden memnunum, wifi ile telefona istediğim görüntüyü atabiliyorum.