Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Aykut Bey in paylaşması iyi ama ben teknoloji özürlü biriyim . Bu nedenle montajı aracın garantisine zarar vermeyecek şekilde yapılması lazım. Kamera bana yarayabilir çünkü ben daha önce de nissan la habire avrupa yönlü rotalar yapıyordum. Aracı bazen ücretsiz park bulduk mu 24 saat bazen daha da uzun süre bırakabiliyoruz. Yani araca zarar durumunda da kayt olması için biraz uzun kayıt iyi olur. Siteyi de inceledim ama habire link var açıkçası.. Bana ön ve arkada kayıt yapan , istediğim zaman görüntüleri benim bile bile rahatlıkla kopyalayıp telefona veya laptopa kaydedebilecğim bir cihaz ve elbette ustası lazım.... Yoksa araçda zaten geri dönüş kamera falan var. Tutup orjinal aynayı falan da söküp kamera ayna koyma düşüncem de yok. İstanbul anadolu yakasında bakmaya devam.bilgiler için sağolun
Aykut Bey in paylaşması iyi ama ben teknoloji özürlü biriyim . Bu nedenle montajı aracın garantisine zarar vermeyecek şekilde yapılması lazım. Kamera bana yarayabilir çünkü ben daha önce de nissan la habire avrupa yönlü rotalar yapıyordum. Aracı bazen ücretsiz park bulduk mu 24 saat bazen daha da uzun süre bırakabiliyoruz. Yani araca zarar durumunda da kayt olması için biraz uzun kayıt iyi olur. Siteyi de inceledim ama habire link var açıkçası.. Bana ön ve arkada kayıt yapan , istediğim zaman görüntüleri benim bile bile rahatlıkla kopyalayıp telefona veya laptopa kaydedebilecğim bir cihaz ve elbette ustası lazım.... Yoksa araçda zaten geri dönüş kamera falan var. Tutup orjinal aynayı falan da söküp kamera ayna koyma düşüncem de yok. İstanbul anadolu yakasında bakmaya devam.
bilgiler için sağolun
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.