Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Öncelikle hayırlı olsun iyi bir karar vermişsiniz kamera alarak. Bende yıllarca araç kamerası kullandım ve hala da kullanıyorum. Araç kamerasını en verimli kullanma yöntemi yarım kontak diye tabir edilen şekilde bağlamaktır. Bu sayede arabayı çalıştırmadan sadece kontağı on yaparak bile devreye girer ardından siz kontağı off yapana kadar kayda devam eder. Bunu dememdeki amaç şu her Marşa basıldığında yarım kontak olan tüm elektrik anlık kesilir böylece ne araba zarar görür nede bağladığınız şeylerFIG-LX1 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Öncelikle hayırlı olsun iyi bir karar vermişsiniz kamera alarak. Bende yıllarca araç kamerası kullandım ve hala da kullanıyorum. Araç kamerasını en verimli kullanma yöntemi yarım kontak diye tabir edilen şekilde bağlamaktır. Bu sayede arabayı çalıştırmadan sadece kontağı on yaparak bile devreye girer ardından siz kontağı off yapana kadar kayda devam eder. Bunu dememdeki amaç şu her Marşa basıldığında yarım kontak olan tüm elektrik anlık kesilir böylece ne araba zarar görür nede bağladığınız şeyler
FIG-LX1 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.