Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
[USER=13008]@Ufuk Hondaşk[/USER] konusu açılmışken bu konuda başıma bişey gelmediği için bilmiyorum ve bilgi amaçlı sormak istiyorum.1- depo pompasının belli bir ömrü var mı? Diğer parçalar gibi belli aralıklarla değişiyor mu? Ayrıca arızalandığında motor arıza yakar mı?2- içinde sürekli çeyrek yada yarım benzin olan deponun pas tutma ihtimali var mı?Depo içinde sürekli yarım ve yarımdan az benzin bulundurup yıllarca kullanan bir kişinin aracını aldıktan sonra depo fullenirse her hangi bir etkisi olur mu?iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
[USER=13008]@Ufuk Hondaşk[/USER] konusu açılmışken bu konuda başıma bişey gelmediği için bilmiyorum ve bilgi amaçlı sormak istiyorum.
1- depo pompasının belli bir ömrü var mı? Diğer parçalar gibi belli aralıklarla değişiyor mu? Ayrıca arızalandığında motor arıza yakar mı?
2- içinde sürekli çeyrek yada yarım benzin olan deponun pas tutma ihtimali var mı?Depo içinde sürekli yarım ve yarımdan az benzin bulundurup yıllarca kullanan bir kişinin aracını aldıktan sonra depo fullenirse her hangi bir etkisi olur mu?
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.