Konuya cevap cer

aracı yetkili servislere getirdim hem Honda park hemde Honda Cem e iki yerde aracı kabul edip almadı bayram üzeri ve çok yoğunuz deyip 2 ay sonra ya gün veriyorlar

Aracı Star Honda ya Getirdim Teste Çıktık Yolda Anlık Veriler İzlendi Araç 105 Derecede Fan Açıyor Denildi Katalatik Konvertör e Baktılar Hem Alttan Hem Üstten Tıkalı Değil Denildi bi ihtimal ortadan tıkanma mı oldu denildi daha baktırmadık

LPG ENJEKTÖR leri hata verdi 740 kez zengin yakıt hatası kaydetmiş araç zaten çalıştırdığımız da da araç yakıtı çok zengin hatası verdi sistem de

Aracı İşten Anlayan Zamanında Yetkili Servisle Ortak Çalışmış Bir Yere Getirdik LPG OLARAK Aracın Direk LPG beynine bağlanıp tek tek enjektör ler kontrol edildi 4. Enjektör komple gidik denildi 1. Enjektör de gitmeye ramak kalmış denildi araç ta 2 enjektör sağlam dendi çalışan hali hazırda oda aracı yorduğu için zorlamamıza neden olmuş gitmiyor diye zorladıkça da katalatik konvertör ısınma yapıyor denildi açıkçası LPG de 2 yada 2,5 buçuk piston ile sürersen ne olacak sıkışacak dediler araç sıkışınca da katalizör ısınacak dendi

Yan sanayi Termostat takmıştım araca onun siparişini verdik 98 de Termostat açıyormuş fc5 ler orijinalin de normalinde onu da öğrenmiş oldum yan sanayi kaç da açıyor bilmiyorum hiç onu

1 adet te etc 2 müşürü sipariş verdim değişmişken Oda değişsin dedi ustamız 105 de fan açıyor diye söyledi galiba bilmediğim için etc 2 sipariş etirtti etc 1 i sipariş verip değiştirmiştim zaten

Şuanlık aracı tek yapacağımız şey izlemek hararet konusunda hararet e dair herşeye bakıyoruz herşeyi normal anormal hiç bişe yok

Motora hava bastılar kaçıran eden bişe yok denildi

Herşeyi değiştirmişsin zaten denildi conta testlerinin sonucu da temiz çıktı zaten test te conta sorunlu çıkardı illaki

ben kendi düşüncemle Termostat o orjinli olsun diye termostat değiştireceğim işte yapılması gereken 2 yer kalacak sonra pahalı olarak 1 radyatör 2 üst kapak

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri