Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Yeni araç alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun,güle güle kullanmak nasip olsun.Ben de fb7 sahibi biri olarak şunu söyleyemek istiyorum ses sistemi ve yalıtıma takılmazsanız araç gerçekten çok başarılı ve keyifli bu arada aracım benzinli .Bu iki handikapta 2500-5000TL bir harcama ile son bulacaktır.Kim ne derse desin aracınızdan soğumayın neden mi? Sorunsuzluğu ve görünüşü efsane olacak bir araç kesinlikle.Dün akşam işten eve dönerken fc5 parlament mavi executive donanımlı bir araç gördüm.Led farlarıyla karanlıkta süper bir görsel şölen sunuyordu.Dış tasarımı için bile alınabilir.[emoji106]iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Yeni araç alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun,güle güle kullanmak nasip olsun.
Ben de fb7 sahibi biri olarak şunu söyleyemek istiyorum ses sistemi ve yalıtıma takılmazsanız araç gerçekten çok başarılı ve keyifli bu arada aracım benzinli .
Bu iki handikapta 2500-5000TL bir harcama ile son bulacaktır.
Kim ne derse desin aracınızdan soğumayın neden mi? Sorunsuzluğu ve görünüşü efsane olacak bir araç kesinlikle.
Dün akşam işten eve dönerken fc5 parlament mavi executive donanımlı bir araç gördüm.Led farlarıyla karanlıkta süper bir görsel şölen sunuyordu.
Dış tasarımı için bile alınabilir.[emoji106]
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.