Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Taban halisini söküp tekrar eskisi gibi yerleştirebilir miyim bilmiyorum. Son çare olarak onu da yaparim. Önce bakteri temizleyicilerle bir deneyeyim.Arkadaşlar tekrar tesekkurler yardimlariniz için...Ürünlere bos para vermeyın bence taban halısını sökun kapı fıtılerını kaldırıp. Keceyı sampuanla yıkayon 3 gun havalansın kurusun
Geçmiş olsun...Taban halisini söküp tekrar eskisi gibi yerleştirebilir miyim bilmiyorum. Son çare olarak onu da yaparim. Önce bakteri temizleyicilerle bir deneyeyim.Arkadaşlar tekrar tesekkurler yardimlariniz için...
Sent from my LG-H815 using CivicTR Forum mobile app
Bakterilerin sürekli üremesi sıkıntıya neden oluyordu umarım tamamen gitmiştir. Bende baya bir araştırmıştım kötü kokulara kahve ve karbonat koyuyorlar iyi geliyormuş.Yorum yazan. Tavsiyede bulunan tum arkadaşlara tesekkurler.oto cleaning tarzi yerlere sordum taban halisini sokun getirin dediler.Aracimdaki tüm bu kötü kokuyu inanmayacaksiniz sadece 2 paket KARBONAT götürdü.şaka gibi.kirli keceye döktüm kokudan eser kalmadi....
LG-H815 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.