Furkan Emir
Özel Üye
Arkadaşlar herkese merhabalar. Diğer konularda da bahsettiğim gibi 2021 model eco elegance aracı pazartesi günü bayiden teslim aldım. Bayideki hanımefendiye forumdan bahsettim takip edeceğini söyledi. Bahçelievlerden Kağıthaneye giderken lastik basınç uyarısı verdi. Lastikçiye uğradık haliyle. ön 2 ve sağ arka lastik basıncı 50 (Elli), sol arka basınç 22 çıktı. Resmen hayal kırıklığına uğradım bayiye güvenip yola çıksaydım veya basınç uyarı vermeseydi düşünemiyorum
Neyse hepsini 32 yaptık ama 22den şüphelendik. Salı sabahı yola çıkacağım için yola çıkmadan getirip kontrol ederiz diyip ayrıldık. Ertesi sabah kontrol için gittiğimde 27 ye düşmüştü söküp baktık vida girmiş. Yani aracı hayırladık bu şekilde. Bana verilen Lastiklerin 4 mevsim olduğu bilgisininde yanlış olduğu ortaya çıktı zaten. Uzun girişten sonra yola çıktım
Araç çok hoşuma gitti açıkcası keyif aldım. Rampa viraj hız sabitleme denedim hepsini şimdilik tatmin etti. 8 litre gösteriyor ortalama. Aksaray Ağaçlı tesisleri ışıklarında 27 plaka ve 80 plaka iki civicle karşılaştım onların peşine takıldım biraz eğlenceli oldu
Buradalarsa selam olsun. Şimdilik bu kadar uzun oldu kusura bakmayın.