Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Hocam sizin gönderdiğiniz tabloda 2 nolu sigorta gurubunun içinde yer alıyor. Benim kırmızı yuvarlak içine aldığım sigorta o. Ama o sigorta grubu (üzeride 20 30 30 50 filan yazan tek parça sigorta) oraya vidalı. Ben sökemedim. Çok da zorlamak istemedim kırarım bişeyleri diye. Söksem de yerine takacak sigorta bulamadım elektrikçilerde.. Nerden alabilirim öyle bir sigorta acaba? Bulunduğum ilde (çanakkale) honda servisi yok bu arada Sent from my SM-G900FQ using CivicTR Forum mobile app
Hocam sizin gönderdiğiniz tabloda 2 nolu sigorta gurubunun içinde yer alıyor. Benim kırmızı yuvarlak içine aldığım sigorta o. Ama o sigorta grubu (üzeride 20 30 30 50 filan yazan tek parça sigorta) oraya vidalı. Ben sökemedim. Çok da zorlamak istemedim kırarım bişeyleri diye. Söksem de yerine takacak sigorta bulamadım elektrikçilerde.. Nerden alabilirim öyle bir sigorta acaba? Bulunduğum ilde (çanakkale) honda servisi yok bu arada
Sent from my SM-G900FQ using CivicTR Forum mobile app
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.