Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
arkadaşlar tam sabah arabayı verdim yapılsın diye 526 tl parça 50 tl işçilik honda terakkiye. mesaj geldi şansıma kampanya 2015 model ve öncesi için %15 kampanya mesajı. ödemeye gittiğimde mesajı gösterdim. araba 2016 çıkışlı olmaz falan diyip yokuş yaptılar ısrarlarımla %15 indirimi aldım 80 tl indirim oldu.,,30 eylüle kadar bakım parça kampanyaları var bilginize... ve 20 bin bakımına lpgli 1500 TL dediler şaka gibi.. yağ filtresini 47 tl ye aldım. dışarda yaptıracağım bari bu orjinal olsun dedim..
arkadaşlar tam sabah arabayı verdim yapılsın diye 526 tl parça 50 tl işçilik honda terakkiye. mesaj geldi şansıma kampanya 2015 model ve öncesi için %15 kampanya mesajı. ödemeye gittiğimde mesajı gösterdim. araba 2016 çıkışlı olmaz falan diyip yokuş yaptılar ısrarlarımla %15 indirimi aldım 80 tl indirim oldu.,,
30 eylüle kadar bakım parça kampanyaları var bilginize... ve 20 bin bakımına lpgli 1500 TL dediler şaka gibi.. yağ filtresini 47 tl ye aldım. dışarda yaptıracağım bari bu orjinal olsun dedim..
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.