Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
[MENTION=2157]Zilgar[/MENTION] araçta kumandalı warex var. polislerde işi uyanmış bulunmakta O yüzden tabiki sorun oluyor. Fakat ben akü bağlantısından modülü söktüm, bağlantı ucunu poşetleyip bantladım. Modulün kafa kısmı ise torpidomda kumandaları ile birlikte taşıyorum. Çevirme olduğunda kumandayı ve modülü devre dışı bıraktığımı belirtiyorum ve bizzat gösteriyorum. sıkıntı olmuyor. Allahtan egzost hastalığım yok, o yüzden kullanmıyorum. Şayet eski sahibinden satın almak istediğimde, 3 tane men kaldırdık Garanti konusunda gelince, servise gidince ciddi sorunların ve hatta basit sorunların bile kullanıcı hatası deyip tarafına fatura edildiğini göreceksin. O yüzden sağlam bir ustan olsun, tek garantin o olsun Gerisi hikaye
[MENTION=2157]Zilgar[/MENTION] araçta kumandalı warex var. polislerde işi uyanmış bulunmakta O yüzden tabiki sorun oluyor. Fakat ben akü bağlantısından modülü söktüm, bağlantı ucunu poşetleyip bantladım. Modulün kafa kısmı ise torpidomda kumandaları ile birlikte taşıyorum. Çevirme olduğunda kumandayı ve modülü devre dışı bıraktığımı belirtiyorum ve bizzat gösteriyorum. sıkıntı olmuyor. Allahtan egzost hastalığım yok, o yüzden kullanmıyorum. Şayet eski sahibinden satın almak istediğimde, 3 tane men kaldırdık
Garanti konusunda gelince, servise gidince ciddi sorunların ve hatta basit sorunların bile kullanıcı hatası deyip tarafına fatura edildiğini göreceksin. O yüzden sağlam bir ustan olsun, tek garantin o olsun Gerisi hikaye
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.