Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Haklısınız ama maliyetlerde inanılmaz bir artış var.Kendi müşterim plastik doğrama işi yapıyor. Onunla sohbet ettik 1,5 ay kadar önce idi.Geçen yıl bir dairenin Pen işi +- 13~18 bin arası tutuyordu şu anda aynı malzeme 40~50 bin arası dedi.Bu benim için son zamlardan önce son fırsattı böyle değerlendirmek zorunda kaldım.Elimdeki arabayı satıp üzerine kredi çekerek alabiliyorum ancak.Motorum vardı onu da satıp masraflara harcayıp artan ile yine ufak yollu bir motorla devam edeceğim bir süre.Haklısınız 2 yıl önce araba piyasasına olan şu an emlak piyasasına oluyor.Ama şöyle bir gerçek var yükselen hiçbirşeyin fiyatı geri düşmüyor.2013 Eco Elegance Otomatik 160,000 km de idi. Galeriye 305,000 e verdim.Amin allah razı olsun.İhtiyacı olan herkeze nasip olur inşallah.
Haklısınız ama maliyetlerde inanılmaz bir artış var.
Kendi müşterim plastik doğrama işi yapıyor. Onunla sohbet ettik 1,5 ay kadar önce idi.Geçen yıl bir dairenin Pen işi +- 13~18 bin arası tutuyordu şu anda aynı malzeme 40~50 bin arası dedi.
Bu benim için son zamlardan önce son fırsattı böyle değerlendirmek zorunda kaldım.
Elimdeki arabayı satıp üzerine kredi çekerek alabiliyorum ancak.
Motorum vardı onu da satıp masraflara harcayıp artan ile yine ufak yollu bir motorla devam edeceğim bir süre.
Haklısınız 2 yıl önce araba piyasasına olan şu an emlak piyasasına oluyor.Ama şöyle bir gerçek var yükselen hiçbirşeyin fiyatı geri düşmüyor.
2013 Eco Elegance Otomatik 160,000 km de idi. Galeriye 305,000 e verdim.
Amin allah razı olsun.İhtiyacı olan herkeze nasip olur inşallah.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.