Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
estf ne kusuru ne affı.. sonuçta sağlıklı bi şekilde kafamızdaki sorunların çözme ve açığa kavuşturma platformu burası..Benim dediğim evet benzin deposunun orda dolum olan araçlar için demiştim Sizinde dediğiniz gibi ..yani bomba olayları güvenlik dolayısıylada olabilir ama öncelik lpg li araçları belirlemek..yani aracımı ben Yen'i aldım daha kavuşmak nasip olmadı Doğu da görev yaptığımdan izine gitcem bakalım avm ye girişte problem yaşayacak mıyım görecez.. teşekkürleriPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
estf ne kusuru ne affı.. sonuçta sağlıklı bi şekilde kafamızdaki sorunların çözme ve açığa kavuşturma platformu burası..
Benim dediğim evet benzin deposunun orda dolum olan araçlar için demiştim Sizinde dediğiniz gibi ..
yani bomba olayları güvenlik dolayısıylada olabilir ama öncelik lpg li araçları belirlemek..
yani aracımı ben Yen'i aldım daha kavuşmak nasip olmadı Doğu da görev yaptığımdan izine gitcem bakalım avm ye girişte problem yaşayacak mıyım görecez.. teşekkürler
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.