Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
FE kasa için asla TRW tavsiye etmezdim açıkcası:1) ülkemizde sahtesi çok2) satıcılar saçma sapan ortak parça halinde satmaya çalışıyor hatta sizde üşenmeyin bizzat deneyin satıcılara ulaşıp 2023 civic sedan aracınız olduğunu ön ve arkaları değiştirmek istediğinizi söyleyin sonra sorun arkalar için fiyat verdikleri balatanın kodu nedir diye.olması gerekenler arkada TRW GDB2223 kodlu ürünken ülkemizdeki parçacıların %99u TRW GDB2115 kodlu ürünü verdiler ve pişkin pişkin abi ben baktığımda bunların Ford balatası olduğunu görüyorum dememe rağmen bizden iyimi bileceksin, 1000 tane taktık 1 tane şikayet almadık gibi sinir bozucu yanıtlar aldım.üşenmedim TRW bizzat kendi teknik desteğine yazdım ve aldığım cevap ölçü olarak çok yakın olsalarda şekil olarak aynı değiller ve akustik plakasıda önerilen üründe yok yani uygun değil uygun olsaydı bizde zaten hem ford hem hondaya uygun derdik oldu..
FE kasa için asla TRW tavsiye etmezdim açıkcası:
1) ülkemizde sahtesi çok
2) satıcılar saçma sapan ortak parça halinde satmaya çalışıyor hatta sizde üşenmeyin bizzat deneyin satıcılara ulaşıp 2023 civic sedan aracınız olduğunu ön ve arkaları değiştirmek istediğinizi söyleyin sonra sorun arkalar için fiyat verdikleri balatanın kodu nedir diye.
olması gerekenler arkada TRW GDB2223 kodlu ürünken ülkemizdeki parçacıların %99u TRW GDB2115 kodlu ürünü verdiler ve pişkin pişkin abi ben baktığımda bunların Ford balatası olduğunu görüyorum dememe rağmen bizden iyimi bileceksin, 1000 tane taktık 1 tane şikayet almadık gibi sinir bozucu yanıtlar aldım.
üşenmedim TRW bizzat kendi teknik desteğine yazdım ve aldığım cevap ölçü olarak çok yakın olsalarda şekil olarak aynı değiller ve akustik plakasıda önerilen üründe yok yani uygun değil uygun olsaydı bizde zaten hem ford hem hondaya uygun derdik oldu..
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.