Arkadaşlar 130bin üstü 1.6 ya kadar olan araçlar %80 ÖTV dilimine girecek.Tekrardan bakın.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
C segmentte ve B segment arasında makas çok açılıyor bu yapılam değişiklikle birlikte . Bence eco elegance ı bu fiyatlara yedirmeden yeni bir zamla birlikte %80 dilime sokarlar bu yüzden birkaçgün içinde galeride vs 0 varsa bulup fiyat artmadan almak mantıklı olucaktır exe ise ecoya yapılan zama oranla aradaki farkı korumak
adına 296 gibi bir fiyata çıkacağını düşünüyorum
Hocam şuanda 232 bin tl eco 251 bin tl exe arada 19 k fark var yani bu fark korunduğu taktirde ecoyu 130.5 e cektiklerinde 277 bin tl oluyor +19 eklendiğinde 296 bin tl yapıyor . Aralarındaki farlı göz önünde bulunduruyorumkatılıyorum hocam.. Eleganceıda 130 üstüne zamlayıp öyle güncelleyeceklerdir. Yoksa executive ile arasında 60 bine tl gibi bir fark oluyor. ki saçma bir fark olur bir araba parası ediyor 60 bin.... O yüzden eco eleganceda %80 dilimine girer gibi tahmin ediyorum. Bakalım pazartesi listeler güncellenir. ama son dediğinize katılmıyorum. 282 bini geçmez exectuive
Hocam şuanda 232 bin tl eco 251 bin tl exe arada 19 k fark var yani bu fark korunduğu taktirde ecoyu 130.5 e cektiklerinde 277 bin tl oluyor +19 eklendiğinde 296 bin tl yapıyor . Aralarındaki farlı göz önünde bulunduruyorum
Bu ay olmasada birdahaki ay bu kadar farkı yedirmezler diye düşünüyorum alınabiliyorsa arkadaslar hiç durmasın fb7 bile almak mantıklı çünkü bunlar arttıkca eski kasada hemen 15 20 k altına yerleşiyorbu şekilde düşünürsek evet böyle bir rakam çıkıyor. bakalım burada en çok elegancı 130 üstümü yapacaklar %80 ne girmesi için onu merak ediyorum