Ne şiş yansın ne kebap fiyatını ayarlıyorlar herhalde.Bu kadar sürer mi güncelleme.
LG-H815 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Temmuz da eylül sonu ekim başı kapora verip sıraya girdim bekliyorum.Araç yok deyip bu kazigi atabilirler mi?bayiiler yedirmezler diye düşünüyorum. güven olmaz onlara. 3 kuruşun hesabını yapıyorlar.
Ne şiş yansın ne kebap fiyatını ayarlıyorlar herhalde.Bu kadar sürer mi güncelleme.
Malesef alamadım. İş yüzünden zaman bulamadım ilan kaldırıldı bugün, muhtemelen kaptı biri. Yarın 250ye satışa koyar artık.Hocam inşallah almışsındır. Zira bugün yeni zamla beraber fiyatı 300 olacak. Mutluhan da fiyatı yükseltir muhtemelen.
Malesef alamadım. İş yüzünden zaman bulamadım ilan kaldırıldı bugün, muhtemelen kaptı biri. Yarın 250ye satışa koyar artık.
elegance zam yapacaklar göreceksinizMuhtemelen gözden geçirdikleri durum şu; Elegancelar indirim yiyecekken Executiveler zam yiyecek gibi duruyor eski fiyatlara göre. Burda stratejik bir karar vermeleri lazım tabi marjları müsaitse. Eski fiyattan bahsediyorum şu an; Executive'i 245 altına çekip indirime mi sokacaklar ya da Elegance i 245 üstüne çıkarıp zam mı yapacaklar. Çünkü biri indirim yer biri zam yerse aradaki fark çok açılacağından Executive satmaları mucize olur. Kimse almaz. Düşünsenize Elegance 215 bin Executive 280 bin olacak. O yüzden zam ya da indirimi ikisine de uygulayabilecekleri bir formül bulup ona karar verecekler.
Elegance da zam yapıp elegans ve executive fiyatlarını yukarı çekecekler gibi hocam bugün belli olur sıkı tutunalım
Dediğin gibi olursa benim civic hayal olurElegance da zam yapıp elegans ve executive fiyatlarını yukarı çekecekler gibi hocam bugün belli olur sıkı tutunalım