Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Sizin sahsiniza yazmamistim iletiyi o yuzden 'yanlis algilanmasin' diye eklemistim. Hersey onlarin elinde sonucta uygunluk belgesini de fabrika duzenliyor. Ben acik ve net soyluyorum FC5 kasa da ozellikle Honda Turkiye fiyat politikasina guvenmiyorum. OTV indiriminden dolayi evet fiyatlar uygun fakat 2018 ile 2019 arasinda hic mi fark olmaz hatta 2019'u daha ucuza satiyorlar 2018'leri de ilk 6 ay neredeyse 2017'lerle ayni paraya satiyorlardi. Ben acikcasi ne yapmak istediklerini yapmak istedikleri seyin ne oldugunu cozemedim.ES7 - FB7 - FC5#06AFM316
Sizin sahsiniza yazmamistim iletiyi o yuzden 'yanlis algilanmasin' diye eklemistim. Hersey onlarin elinde sonucta uygunluk belgesini de fabrika duzenliyor. Ben acik ve net soyluyorum FC5 kasa da ozellikle Honda Turkiye fiyat politikasina guvenmiyorum. OTV indiriminden dolayi evet fiyatlar uygun fakat 2018 ile 2019 arasinda hic mi fark olmaz hatta 2019'u daha ucuza satiyorlar 2018'leri de ilk 6 ay neredeyse 2017'lerle ayni paraya satiyorlardi. Ben acikcasi ne yapmak istediklerini yapmak istedikleri seyin ne oldugunu cozemedim.
ES7 - FB7 - FC5
#06AFM316
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.