Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Kesinlikle katılıyorum. Şahsen benim aracımda göçük sorunu yok, olsa da gram takmam kafaya. göçük olanları da gördüm, görebilmek için bayağı uğraşıyorsun ))Önce ki aracım Nissan marka bir araçtı, sıfır almıştım ve 1,5 sene de toplam 9 kere beni teknik arızalardan yolda bıraktı; kışın ortası, gecenin 3'ü, hastaneye yetişmeye çalışırken, vsvs. Kendi garajımdan çok servisin garajında vakit geçirdi )O işkenceleri çektikten sonra serçe parmaktan bile ufak bir göçük için uykusu kaçanlar açıkçası komik geliyor.
Kesinlikle katılıyorum. Şahsen benim aracımda göçük sorunu yok, olsa da gram takmam kafaya. göçük olanları da gördüm, görebilmek için bayağı uğraşıyorsun ))
Önce ki aracım Nissan marka bir araçtı, sıfır almıştım ve 1,5 sene de toplam 9 kere beni teknik arızalardan yolda bıraktı; kışın ortası, gecenin 3'ü, hastaneye yetişmeye çalışırken, vsvs. Kendi garajımdan çok servisin garajında vakit geçirdi )
O işkenceleri çektikten sonra serçe parmaktan bile ufak bir göçük için uykusu kaçanlar açıkçası komik geliyor.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.