Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Vallahi bende şöyle belirtmek istiyorum2019 ağustosta 156bin TL olarak FC5 aldıktan sonra arkadaş cevremde herkese söylemiştim. Sizlerde alın araç fiyatı daha fazla artmadan diye .Herkes bana şuanda alınmaz ÖTV indirmi gelecek sen pahalı aldın,zarar edeceksin diyerek dalga geçiyorlardı.Ben o dönemden beri hep söyledim ÖTV indirim gelmeyecek tam tersi zam gelirse daha kötü olacak diye.Şuanda o arkadaş çevrem keşke dediğini dinleyip alsaydık aracı diye dert yanıyorlar dalga geçenler
Vallahi bende şöyle belirtmek istiyorum
2019 ağustosta 156bin TL olarak FC5 aldıktan sonra arkadaş cevremde herkese söylemiştim. Sizlerde alın araç fiyatı daha fazla artmadan diye .
Herkes bana şuanda alınmaz ÖTV indirmi gelecek sen pahalı aldın,zarar edeceksin diyerek dalga geçiyorlardı.
Ben o dönemden beri hep söyledim ÖTV indirim gelmeyecek tam tersi zam gelirse daha kötü olacak diye.
Şuanda o arkadaş çevrem keşke dediğini dinleyip alsaydık aracı diye dert yanıyorlar dalga geçenler
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.