Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Üstad politik olarak konuşmuyorum böyle yorumlamayalım lütfen1 $:7.90 TL oldu maalesef ve 8-8,50 TL konuşuluyor şimdi maliyet hesaplamalar mecburen dolar ile ilgili ve fiyatların ben düştüğünü görmedim Türkiye de eğer söylenen fiyatlara dolar Euro gelirse bir ZAM daha görebiliriz listelerde 2. El konusu ise geçen açıklanan veriler de 2019 2020 arası satışlar bir önce yola göre yukarda ki 2019 Eylül ayına göre satış % 30 daha yukarda ve böylelikle hareketlilik sebebi ile düşmesi olmaz anca eskisi gibi 270 e satılan araç 3-4 ay sonra 275 olur 20-30 artmaz 3-5 artar böyle düşünüyorumHürmetler
Üstad politik olarak konuşmuyorum böyle yorumlamayalım lütfen
1 $:7.90 TL oldu maalesef ve 8-8,50 TL konuşuluyor şimdi maliyet hesaplamalar mecburen dolar ile ilgili ve fiyatların ben düştüğünü görmedim Türkiye de eğer söylenen fiyatlara dolar Euro gelirse bir ZAM daha görebiliriz listelerde 2. El konusu ise geçen açıklanan veriler de 2019 2020 arası satışlar bir önce yola göre yukarda ki 2019 Eylül ayına göre satış % 30 daha yukarda ve böylelikle hareketlilik sebebi ile düşmesi olmaz anca eskisi gibi 270 e satılan araç 3-4 ay sonra 275 olur 20-30 artmaz 3-5 artar böyle düşünüyorum
Hürmetler
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.