Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
"Hükümette rahatsız" kısmından sonrasını okumadım. [emoji23][emoji23]Okumayı bırakıp şunları yazdım size siz okuyun ama bu yazdığımıİ10 olmuş 170 bin liraCorsa olmuş 240 bin liraClio olmuş 280 bin liraPolo olmuş 320 bin liraGelmiş fiyatı çok artan orta sınıf arabalar özelinde 280 liste fiyatı olup 250 bine stokçular tarafından satılmaya çalışılan sınıfında bana göre lider civici eleştiriyorsunuz.Bence araç almayı düşünüyorsanız yeni yılı beklemeyin bu stokçu al satçılar ocağa kadar ellerindeki tüm arabayı çıkaracak araçsız kalmayın sonra HürmetlerCPH1951 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
"Hükümette rahatsız" kısmından sonrasını okumadım. [emoji23][emoji23]
Okumayı bırakıp şunları yazdım size siz okuyun ama bu yazdığımı
İ10 olmuş 170 bin lira
Corsa olmuş 240 bin lira
Clio olmuş 280 bin lira
Polo olmuş 320 bin lira
Gelmiş fiyatı çok artan orta sınıf arabalar özelinde 280 liste fiyatı olup 250 bine stokçular tarafından satılmaya çalışılan sınıfında bana göre lider civici eleştiriyorsunuz.
Bence araç almayı düşünüyorsanız yeni yılı beklemeyin bu stokçu al satçılar ocağa kadar ellerindeki tüm arabayı çıkaracak araçsız kalmayın sonra
Hürmetler
CPH1951 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.