Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Önemli olan mesele bence uygun fiyatlı satılan araçların hangi araçlar olduğu.Bayilerin veya galericilercilerin araç fiyatının 220 bin olduğu dönemde stoklanan araçların mı yoksa şuan yeni üretim taze araçların mı olduğu.220 binken stoklanan araçlarsa 260 a exe de verse zaten zarar etmiyor.Yeni üretim araçsa (ki sanmıyorum) bu işi nasıl beceriyor da yüksekten aldığını düşük fiyattan satıyor bunu anlamak lazım.yalovadaki ilanı ariyoruz adam abi araç İstanbul'da falanca bayide ordan alcan arabayı diyor. Ne alaka?2020 Kasım-aralıkda üretilen Civic sedanlarda arka koltuk emniyet kemer uyarı sistemi eklendi. İlanda ucuza satılan araçların stoklanan arac olup olmadığı sorunca buradan anlaşılabilir.Keşke tüm arabaların fiyatları düşse de hiç mesele olmasa.
Önemli olan mesele bence uygun fiyatlı satılan araçların hangi araçlar olduğu.
Bayilerin veya galericilercilerin araç fiyatının 220 bin olduğu dönemde stoklanan araçların mı yoksa şuan yeni üretim taze araçların mı olduğu.
220 binken stoklanan araçlarsa 260 a exe de verse zaten zarar etmiyor.
Yeni üretim araçsa (ki sanmıyorum) bu işi nasıl beceriyor da yüksekten aldığını düşük fiyattan satıyor bunu anlamak lazım.yalovadaki ilanı ariyoruz adam abi araç İstanbul'da falanca bayide ordan alcan arabayı diyor. Ne alaka?
2020 Kasım-aralıkda üretilen Civic sedanlarda arka koltuk emniyet kemer uyarı sistemi eklendi. İlanda ucuza satılan araçların stoklanan arac olup olmadığı sorunca buradan anlaşılabilir.
Keşke tüm arabaların fiyatları düşse de hiç mesele olmasa.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.