Belirli hizdan sonra titreme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mrtevin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracınız
Civic FD6 2008
Öncelikle merhabalar forumda yeniyim
Benim aracın problemi şu belirli hızlara çıktın mı 160 170 gibi frenleme yaptığımda arabanın on tamponun olduğu yer titremeye başlıyor sanki on tamponda ağır bi yük var gibi bazı kişilere sorduğumda abs yüzündendir dediler bende ikilemde kaldığım için sizin fikrinizi almak istedim.yorumlar için şimdiden teşekkürler.
Araç 2008fd6 60bin km

Aracınız
Civic FC5 2017
Benzer sorun yaşıyorum 120 km/h üzerinde çıktığımda araba titriyor.
120 km üzerine çıkınca araç titremesi, rot+balans olabilir. Ön lastikler farklı üretim yılına bağlı olarak farklı yıpranmaları olabilir.

Öncelikle merhabalar forumda yeniyim
Benim aracın problemi şu belirli hızlara çıktın mı 160 170 gibi frenleme yaptığımda arabanın on tamponun olduğu yer titremeye başlıyor sanki on tamponda ağır bi yük var gibi bazı kişilere sorduğumda abs yüzündendir dediler bende ikilemde kaldığım için sizin fikrinizi almak istedim.yorumlar için şimdiden teşekkürler.
Araç 2008fd6 60bin km
Hocam frene bastığınızda oluşan titreme için disklerinizi kontrol ettirmenizi öneririm.

Aracınız
Civic FD6 2012
120 km üzerine çıkınca araç titremesi, rot+balans olabilir. Ön lastikler farklı üretim yılına bağlı olarak farklı yıpranmaları olabilir.

Hocam frene bastığınızda oluşan titreme için disklerinizi kontrol ettirmenizi öneririm.
Merhaba 60 70 km gibi 100km gibi hïzlardada araba arakadan vutuntu oluyor bunun nedeni nedir araba 2007 fd6 275 bin km elegance

GM8 go cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri