Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Yok buzzi arkadaşin dediği gibi çok benzer sorunlar ama sadece ve sadece honda da yasanmis. Diğer hiçbir araba da sıkıntı yapmamış. Ben koydum 20 km yol yaptım yapmadım direk yağı değiştirdim. Hah suan sorun olmaz daha iyi olmuştur gerekli desteği sağlamış ardına fazla yani birikinti yapacak boru yağla birlikte attım. Şuan bi sıkıntım yok arabam yine canavar ama katmamak en mantiklisi viteclerde. Hiç bir katkı maddesi katmayalim bi enjektör temizleyici katabilirimGT-N7100 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Yok buzzi arkadaşin dediği gibi çok benzer sorunlar ama sadece ve sadece honda da yasanmis. Diğer hiçbir araba da sıkıntı yapmamış. Ben koydum 20 km yol yaptım yapmadım direk yağı değiştirdim. Hah suan sorun olmaz daha iyi olmuştur gerekli desteği sağlamış ardına fazla yani birikinti yapacak boru yağla birlikte attım. Şuan bi sıkıntım yok arabam yine canavar ama katmamak en mantiklisi viteclerde. Hiç bir katkı maddesi katmayalim bi enjektör temizleyici katabilirim
GT-N7100 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.