Boya hatası

Arkadaşlar herkese merhaba 2014 Civic oto. Var bende aracin garantisi de devam ediyor arabada arka camın tam ortası ile tavan arasındaki cam kanalında boya dökülmesi oldu servise götürdüm servis müdürü klasik taş vurmasidir diye peşin hüküm verdi ancak kanala bakan servis kaporta teknisyenleri kullanım hatası değil fabrikasyon boya hatası dediler garantilemek yapılmasını istedim araç komple orginal arabada hata boya falan yok böyle can sıkıcı bı durum yaşayan var mı nasıl bir yol izlemeliyim

GT-I9500 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Arkadaşlar herkese merhaba 2014 Civic oto. Var bende aracin garantisi de devam ediyor arabada arka camın tam ortası ile tavan arasındaki cam kanalında boya dökülmesi oldu servise götürdüm servis müdürü klasik taş vurmasidir diye peşin hüküm verdi ancak kanala bakan servis kaporta teknisyenleri kullanım hatası değil fabrikasyon boya hatası dediler garantilemek yapılmasını istedim araç komple orginal arabada hata boya falan yok böyle can sıkıcı bı durum yaşayan var mı nasıl bir yol izlemeliyim

Rotus bittigi yerde arabayi komple soyup ozel renk boyaticam. Su bazli boyalar kardesim. Ondan oluyor bunlar 98 modelide 17 side ayni. Arabanin boyanmasi kotu bir sey degildir. Onemli olan darbe almamasidir, kaza aninda tum parcalar oynar cunku. Kullanim kitapcigi da urunun ekonomik omru 10 yildir diyor. Burasi Turkiye, burada arabalar ikiye bile bolunse kaynaklanir gene kullanilir. Cunku arabalar evler, akaryakit vergiler cok pahali bu ulkede. Araba galerisinden ziyade vergi dairesine benziyor arac bayileri..

SM-T800 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Sorma kardeş bakalım garantiden yaptıracak herhalde kullanımla ilgili değil dedi ustalar. Bir sürü araba kullandım ilk kez başıma geliyor çok da isteyerek Honda almıştım çıkardığım ders su almandan şaşma yerlisini uretemiyorsan

Geri