Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ynt: Bu araç alınır mı?Ynt: Bu araç alınır mı?[quote author=cagri35 link=topic=988.msg21249#msg21249 date=1417418118]Hocam aracı aldınız mı bilmiyorum , inşallah hayırlısı olur ancak Honda dediğimiz zaman değişen parça her ne sebepten değişirse değişsin sorun teşkil eder . Biz 1 karış boyayı insanlara anlatamıyoruz karar sizin ama bulabiliyosanız değişen olmayan tercihiniz olsun derim ..Ayrıca bir aracın kapısının komple değişmesi daha sağlıklıdır kapının sacı değişmesi sıkıntılıdır .Komple kapı değişiminde 4 civata tutuyor sök tak ama kapı sacı işleminde kesme biçme olduğundan daha sağlıksız ve çok anlaşılır bir onarım olur .Bagaj kapağı değişiminde aracın arka panel , havuz sacı gibi kısımlarında hasar olup olmadığı kontrol edilerek sadece kapak değişiminde problem yoktur .Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Ynt: Bu araç alınır mı?
[quote author=cagri35 link=topic=988.msg21249#msg21249 date=1417418118]
Hocam aracı aldınız mı bilmiyorum , inşallah hayırlısı olur ancak Honda dediğimiz zaman değişen parça her ne sebepten değişirse değişsin sorun teşkil eder . Biz 1 karış boyayı insanlara anlatamıyoruz karar sizin ama bulabiliyosanız değişen olmayan tercihiniz olsun derim ..
Ayrıca bir aracın kapısının komple değişmesi daha sağlıklıdır kapının sacı değişmesi sıkıntılıdır .
Komple kapı değişiminde 4 civata tutuyor sök tak ama kapı sacı işleminde kesme biçme olduğundan daha sağlıksız ve çok anlaşılır bir onarım olur .
Bagaj kapağı değişiminde aracın arka panel , havuz sacı gibi kısımlarında hasar olup olmadığı kontrol edilerek sadece kapak değişiminde problem yoktur .
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Cevap için çok teşekkür ederim hocam. Aracı almadım ve arayışlarımı sürdürüyorum.
[/QUOTE]
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.