Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
İşte ben de farklı varyasyonlar düşünerek hareket halinde stop etmemesi gerektiğini fakat durağan halde hele ki P modunda kendini stop edip kilitlemesi gerektiğini düşünüyorum.Mesela şöyle bir durum da var.Bazen N modunda direk stop düğmesine basıyorum. Kendini söndürüyor. Normal kapatıyor. Bazen de yine N modunda direk stop düğmesine basınca uyarı çıkıyor P moduna alın diyor. Kendini söndürüyor ama göstergeler falan çalışır vaziyette kalıyor. Tam çözemedim bunu.
İşte ben de farklı varyasyonlar düşünerek hareket halinde stop etmemesi gerektiğini fakat durağan halde hele ki P modunda kendini stop edip kilitlemesi gerektiğini düşünüyorum.
Mesela şöyle bir durum da var.
Bazen N modunda direk stop düğmesine basıyorum. Kendini söndürüyor. Normal kapatıyor. Bazen de yine N modunda direk stop düğmesine basınca uyarı çıkıyor P moduna alın diyor. Kendini söndürüyor ama göstergeler falan çalışır vaziyette kalıyor. Tam çözemedim bunu.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.